Labradoodle-Club | Jetty van der Hulst

De Doodle Booster is een onmisbaar apparaat om u uw Doodle perfect te verzorgen.BOOSTER Met de Doodle Booster haalt alle vuil uit de vacht van uw hond, snel, hygiënisch en pijnloos. De honden vinden het heerlijk om met de Doodle Booster verzorgd te worden.

 

Om een vacht mooi lang te houden, is een goede verzorging van de eigenaar een must. Dit kan door kammen en borstelen, maar ook op een veel eenvoudiger manier. Met de zogenaamde Doodle-booster. (Dit is een waterblazer) Dat is een apparaat, die borstelen overbodig maakt. Een keer in de week blaast u de hond hiermee door. Het is heel simpel en om de hond er aan te laten wennen, de kracht van het blazen is traploos te regelen. U blaast hiermee ook huidschilfers en stof uit de vacht. Dus super voor allergische mensen. Omdat er ook een warmte knop bij zit, is het ook een superdroger als uw hond nat thuiskomt of gewassen is.

De Doodle booster kopen?

“Het onderhoud aan de Labradoodle en Golden Doodle wordt nog wel eens onderschat”

Helaas krijgen erg veel trimmers in Nederland Doodles zo in de klit aangeboden, dat er vaak niets anders opzit dan de hond kaal te scheren. Jammer! Het leuke uiterlijk van de Doodle bent u dan kwijt. Om een Doodle goed in vacht te houden is veel kam en borstelwerk nodig. Dat is vaak een kunst, het is arbeidsintensief, zeker als de hond ook nog gek is op water. Daarnaast hebben veel Doodle-eigenaren een allergieprobleem. Maar er is een hele simpele oplossing, u, uw hond, maar ook de trimmer van uw hond zal er blij mee zijn! De Doodlebooster maakt het onderhoud zo gemakklijk voor u en veel prettiger voor de hond. De Doodlebooster is een traploos verstelbare blazer, daardoor kunt u rustig beginnen bij een pup en langzaam de kracht opvoeren.

 

Omdat wij (als eerste in Nederland) al jaren fokkers en eigenaren zijn van de Labradoodle en Golden Doodle én hondentrimmers zijn, weten we waar we over praten. Wij verkopen en raden de Doodlebooster aan. Goed onderhoud is zonder een Doodlebooster bijna onmogelijk! Dit is een apparaat dat van zeer zacht tot zeer hard kan blazen. Er zit onder andere een platte tuit bij die u op de huid richt. Dus onder de vacht. Zo blaast u het haar strak uit en wordt klitvorming voorkomen! Als de hond vochtig is doordat hij in de regen heeft gelopen of in het water heeft gelegen (een hobby van veel Doodles) dan kunt u ook het verwarmingselement inschakelen zodat de hond tegelijkertijd droogt. Dus ook ideaal na een wasbeurt. Dit zijn ook het soort apparaten dat trimmers in hun salon gebruiken, maar in een eenvoudige uitvoering zijn ze nu ook voor particulieren beschikbaar. Want u wilt uw hond toch ook met weinig moeite heel goed onderhouden?Daarnaast is de Doodlebooster ideaal voor allergiepatiënten. De vacht zal veel minder stof, vuil en schilfers bevatten.
Gebruik:

  • Om de paar dagen uw hond even vanaf de huid doorblazen
  • U blaast het stof en vuil er snel uit en u houdt de vacht open.
  • Daarom klit de hond niet meer. Ideaal voor als u uw hond klitvrij wilt houden of wilt drogen.
  • Een natte hond die zo opdroogt zal veel sneller klitvorming krijgen.
  • Na het blazen kunt u op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals de liezen en onder de oren de borstel gebruiken. De Doodlebooster is veilig en simpel en ook een uitstekende föhn.
  • De Doodlebooster is een traploos verstelbare blazer, daardoor kunt u rustig beginnen bij een pup en langzaam de kracht opvoeren”.
Jetty van der Hulst Specials is een bedrijf dat artikelen zoals tondeuses, trimtafels, puppyrennen, drogers enz, enz. levert aan hondentrimmers, dierenartsen, hondenfokkers, eigenaren van dierenpensions en dierenspeciaalzaken. Onze artikelen kunt u zien op www.jetty.nl